Μαθήματα Αστρολογίας για αρχαρίους και για προχωρημένους σε μικρές ομάδες 4 – 8 ατόμων η και ατομικά. Απαιτούμενος χρόνος ολοκλήρωσης σπουδών σε 3 κύκλους σπουδών
( 3 χρόνια ) για επαγγελματική επάρκεια και βεβαίωση ή και ταχύρυθμα ενός έτους για μία γενική αλλά πραγματική γνώση.
Το πρόγραμμα σπουδών ακολουθεί μία σειρά που βοηθά να κατανοήσετε πλήρως την λειτουργία των πλανητών και τον τρόπο που επηρεάζουν αλλά και μπορούν να κατευθύνουν τις κινήσεις μας ώστε να μην σας αφήνει κενά και πάνω από όλα να μην σας μπερδεύει με διάφορες αστρολογικές θεωρίες αναπόδεικτες που αποπροσανατολίζουν τους ερευνητές και οδηγούν σε λανθασμένες προβλέψεις.
Είναι ένα αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα αστρολογικών σπουδών που μπορεί στο τέλος της μαθητείας να βεβαιώσει ότι οι σπουδαστές θα έχουν την επάρκεια γνώσεων και την δυνατότητα να προβλέπουν να αναλύουν μα και να ασκήσουν επαγγελματικά την αστρολογία.
Περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα, ( παράδοση – εξέταση ) ασκήσεις τεστ και στον τέλος του κάθε κύκλου διαγωνισμούς.
Τα μαθήματα είναι εβδομαδιαία 4 ώρες / εβδομάδα. Ξεκινούν κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο είτε ατομικά είτε σε μικρές ομάδες. Ακόμα υπάρχουν και τα ταχύρρυθμα μαθήματα που είναι μόνο ατομικά έχουν 6μηνη διάρκεια και απευθύνονται είτε σε προχωρημένους που θέλουν να λύσουν απορίες και να μάθουν να εφαρμόζουν πρακτικά την Αστρολογία , είτε σε όσους θέλουν γρήγορα να έχουν μία γρήγορη αλλά εμπεριστατωμένη γνώση πάνω στο αντικείμενο.
Ακόμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πρακτική εξάσκηση μετά το πέρας των σπουδών. Τόσο τα αναλυτικά όσο και τα ταχύρρυθμα μαθήματα απευθύνονται σε σπουδαστές ανεξαρτήτως ηλικίας και προηγούμενων σπουδών και παρέχει και στις δύο περιπτώσεις βεβαίωση σπουδών.

 

Πληροφορίες για εγγραφές :
210 9349036  καθημερινά 11:30  –  18 :30 
 Έναρξη 4 Φεβρουαρίου